Terapeuter i Eskilstuna | Hälsokuren Hälsocenter

Vi terapeuter på Hälsokuren Hälsocenter

Sidan är under uppbyggnad

Här är våra medarbetare på Hälsokuren Hälsocenter.

Mariella Larsson

Malin Frändfors

>>Specialerbjudanden<<

Stillasittande arbete leder till stela nackmuskler som i sin tur ökar risken för
ryggbesvär, ofta i kombination med korta och spända muskler i ljumskar och ben. Stress gör nackmuskler och käkmuskler spända som orsakar huvudvärk och koncentrationssvårigheter. Stela muskler ger även en försämrad funktion i leder.

Detta kan åtgärdas genom olika kroppsterapeutiska behandlingar varav
muskelmassage är den mest kända, exempelvis Svensk klassisk massage. Jag erbjuder massage och andra muskelbehandlingar till företag och privatkunder.

Mariella är utbildad massör och massageterapeut på Axelssons Gymnastiska Institut, Diplomerad massör och diplomerad massageterapeut.

Vänligen kontakta mig per telefon för konsultation innan vi bokar behandling. 

Telefonnummer: 070 631 29 73

 

Lars Karlsson

Lars Karlsson

Jag heter Lars Karlsson, 39 år ung.

Innan jag blev massör så arbetade jag några år i IT-branschen. Jag kände att jag ville byta bana och friskvårdsbranschen verkade intressant. Det var en helt ny värld som öppnade sig och den är fortfarande intressant.

Jag valde att bli massör eftersom jag själv hade ordentliga ryggbesvär en gång i tiden. Till slut fick jag den behandling jag behövde och sedan dess har jag inte varit i närheten av att få liknande besvär.

Jag har även tränat kampsport sedan 18 år tillbaka, bland annat Judo och Ju-Jutsu. Ibland är jag ute på skolor och undervisar i självförsvar och det händer även att företagspersonal visar intresse.

Välkommen att ringa för att boka tid!

Telefonnummer: 073-277 02 03