Produkter

Detox-Pads

Förbättra blodcirkulationen, öka metabolismen, aktivera röda blodkroppar och förbättra sömnen m.m. med Detox-Pads. >>Läs mer här

Herba Plus

 

Back on Track

Dessa led- och muskelskydd är alla tillverkade i funktionstextilier med värmereflekterande egenskaper. Trädarna har smälts samman med keramiska partiklar vars egenskaper är att samla upp kroppens urstrålade värme och återföra värmen till kroppen. När keramiken blir uppvärmd utrsålar den värme.

Värmen som i detta fall kallas långvågig infraröd strålning är känd för dess egenskap att öka blodcirkulationen. Den ökade blodcikrulationen öppnar upp musklerna, tar bort muskelspänningar och bidrar till ökad prestationsförmåga. Skydden används som ett skadeförebyggande hjälpmedel inför träningar och tävlingar.

Läs mer detaljerat om hur Back on Track fungerar här.

Food Detective

Ett matintoleranstest som utförs på 40 minuter med Food Detective. >>Läs mer här

Hot & Cold, Ginseng Schampo, Body Wash

Hot & Cold Ginseng Schampoo, Body Wash

För prisinfo, maila eller ring oss!

NuSkin produkter

NuSkin produkter

För prisinfo. maila eller ring oss!

Tigerbalsam mini

Tigerbalsam

Tigerbalsam är en österländsk natursalva som är känt som ett medel mot muskelvärk, förkylning och insektsbett. Tiger Balsam vit lindrar dessutom spänningshuvudvärk. Denna enkla lilla 4 grams förpackning är lätt att ta med sig i fickan och tas upp när du känner av lite besvär.

10kr/burken

 

Obs! Vid köp av teer, örter och liknande produkter finns det ej öppet köp eller byte, vi kan tyvärr inte garantera produkternas kvalité vid returer.